Monipuoliset LVI-työt ja remonttipalvelut Tampereella ja muualla Pirkanmaalla

Soita ja kysy lisää!

Pirkan LVI-Palvelu toteuttaa kattavat LVI-työt ja remonttipalvelut Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella. Urakoimme vuosikymmenten ammattikokemuksella niin uudis- kuin saneerauskohteetkin. Meiltä hoituvat laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti sekä pienet että suuret projektit, kiireellisestä vuotavan hanan vaihdosta kotisi putkistojärjestelmien laajamittaiseen saneeraukseen. Saat kauttamme myös sähkömiespalvelut.

Kun etsit LVI-töiden ja remonttien kokenutta osaajaa, valitse Pirkan LVI-Palvelu!

Korkealaatuisia LVI-töitä asennuksista korjauksiin

On kotisi asumismukavuuden kannalta tärkeää, että sen lämmitykseen, veteen ja ilmanvaihtoon liittyvät ratkaisut sujuvat mutkattomasti. Mikäli putkistojärjestelmäsi kaipaa päivitystä tai ilmastointisi oikuttelee, alan ammattilainen löytää projektiin kuin projektiin kestävät ja korkealaatuiset ratkaisut.

 

Pirkan LVI-Palvelu tarjoaa laajan kattauksen erilaisia LVI-töitä sekä uudiskohteisiin että remontti- ja saneerauskohteisiin. Yrittäjä on toiminut alalla jo yli 40 vuoden ajan, joten voit luottaa vankkaan osaamiseemme!

 

Teemme muun muassa seuraavat LVI-työt:

  • Putki-, vesi- ja ilmastointityöt uudisrakennuksiin sekä remonttikohteisiin

  • Kaikenlaiset LVI-korjaustyöt, esim. vuotavat vesijohdot ja viemärit

  • Määräaikaiset ja äkilliset huoltotyöt

  • WC-istuinten, hanojen ja muiden vesikalusteiden vaihtotyöt

  • Viemärityöt (myös esim. viemärien avaukset).

Remonttipalvelut erilaisiin tarpeisiin

Kaipaatko kotiisi päivitystä? Tekisikö keittiöremontti kokkaamisesta kätevämpää, tai lisäisikö saunaremontti arkeesi kaipaamaasi luksusta?

Ota yhteyttä Pirkan LVI-Palveluun! Saat meiltä korkealaatuiset remonttipalvelut pienestä pintaremontista laajempiin muutostöihin. Saat kaiken remonttiisi tarvittavan kauttamme, mukaan lukien rakennus- ja sähkömiespalvelut.

Pyrimme palvelussamme aina ehdottomaan asiakaslähtöisyyteen, joten voit luottaa saavasi toiveidesi mukaisen lopputuloksen, sovitussa aikataulussa.

 

Anna ammattilaiset hoitaa remonttisi alusta loppuun – ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!